Complit AS

Complit AS som er en del av det børsnoterte Crayon Group ASA, er totalleverandør av tjenester og løsninger for servicedesk, kundeservice og support!

Gjennom 15 år har vi hjulpet både små og store profilerte selskaper med skreddersydde løsninger for å skape gode bruker- og kundeopplevelser! Vårt team består av 30 ansatte som brenner for faget og spiller en sentral rolle i at flere av våre kunder mottar priser for god kundeservice!

Våre ressurser kan gå inn i alle faser av utviklingen av kundesenter og support. Vi hjelper til med valg av løsninger, teknisk implementering og strategisk rådgivning. Vi tilbyr outsourcing av servicedesk og kundeservice hvor vi tar ansvar for hele leveransen inklusive ansatte, systemer og daglig drift. Vi leverer også ekstra kapasitet, samt overflow tjenester der agenter lokalisert i Norge innehar høy teknisk kompetanse. Det at våre agenter også har kjennskap til en rekke systemer og erfaring fra ulike bransjer, gjør onboarding smidig og raskt. Complit leverer dette som whitlabel tjeneste for flere større selskap i Norge og har servicedesk for brukere i mer enn 30 land.

Som ledende Zendesk partner i Norge, og gjennom tett samarbeid med Kindly er Complit en komplett leverandør av løsninger for digital kundeservice og support. Utover salg av lisenser dekker våre konsulenter alle behov innenfor løsningene.

KONTAKT OSS